-
Kapustové karbanátky se sýrem
V pátečním Apetýtu vybíráme z receptů bez masa. Tentokrát budeme potřebovat kapustu – řadí se mezi královny zimní zeleniny.
-
Cizrnový guláš
V pátečním Apetýtu vybíráme opět z receptů bez masa. Tentokrát budete potřebovat cizrnu.
-
Brynzový koláč
Za čtvrtečním receptem Apetýtu míříme na Slovensko. Nabídneme vám slaný moučník. Je jednoduchý a bude vám chutnat, ať už teplý, nebo druhý den na studeno.
-
Mrkvový dort
Co je lepší: káva, nebo víno? Sklenka nebo šálek? V podniku, kam vás vezmeme na rozhlasový výlet, našli balanc a podle něj i podnik v historickém centru Znojma pojmenovali.
-
Dobrota v alobalu pečená
V dnešním receptu dopoledního Apetýtu nesmí chybět česnek a cibule. Dvojice o jejíchž blahodárných účincích je toho známo mnoho.
-
Nakládaný bůček
Na jaře pro vás chystáme knihu Babských rad! A aby vám to čekání na vydání tohoto užitečného rádce lépe utíkalo, nabídneme vám každé pondělí recept z chystané publikace.
-
Jáhlové knedlíky bez masa
Je libo nějakou bezmasou dobrotu? Jednou z ingrediencí, kterou budete u tohoto receptu určitě potřebovat, jsou jáhly.
-
Slovenská kapustnica
Se čtvrtečním Apetýtem zavítáme opět na Slovensko. Připravíme si jídlo, které je tradiční součástí štědrovečerní večeře i silvestrovských oslav. Zasytí i zahřeje!
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Když vás chytne klasika, nikdy vás už nepustí. I kdybyste se před ní plazili.
Petr Král, hudební dramaturg a moderátor Českého rozhlasu


Nebojte se klasiky!
Bum, řach, prásk, křup, vrz, chrum, švuňk, cink. Už chápete? Bicí! Který nástroj vypadá jako obří hrnec ze školní jídelny potažený látkou? Ano, tympán! A který připomíná kuchyňské police? A který zní jako struhadlo? A který jako cinkání skleničkami? A který zní jako vítr?