-
Karamelová krůta
Tahle nezvyklá kombinace chutí vás nadchne! Zkuste se s Apetýtem pustit do receptu na karamelovou krůtu.
-
Masové koprové kuličky
V Apetýtu nabízíme recept na masové kuličky, zkuste si je doma připravit!
-
Zeleninový guláš
Připravte si podle Apetýtu zeleninový guláš. Jedná se o recept vegetariánský, ale pokud si bez masa neumíte představit žádné jídlo, doplňte recept o oblíbenou uzeninu.
-
Cuketové pečenáče
Dnešní Apetýt nabízí recept na cuketové pečenáče jako další z inspirací ke zpracování cukety. Pojďte si je připravit!
-
Cuketový koláč
Upečte si doma cuketový koláč podle Apetýtu. Vypadá nádherně a zvládne ho i méně zkušený pekař či pekařka.
-
Cukety s masovou směsí
Cuketová sezóna je v plném proudu, připravte si s Apetýtem zapečené cukety s masem.
-
Pikantní kapří plátky
Celý tento týden v Apetýtu grilujeme a páteční tečku udělá rybí recept. Pikantní kapří plátky chutnají z grilu luxusně, vyzkoušejte!
-
Letní exotický salát
V Apetýtu se osvěžíme příjemným a lehkým salátem, který kombinuje exotické ingredience a jeho vydatnost podpoří kuřecí maso.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.