-
Z květů šeříku vyrobíte lahodný sirup i čaj
Dnešní Apetýt nabídne hned dva recepty. Poradí, jak vyrobit šeříkový sirup, který bude základem pro letní šeříkovou limonádu a taky čaj.
-
Karbenátky z červené řepy
Recept na karbenátky z červené řepy nám do Apetýtu poslala paní Pavla z Uherského Hradiště. S oblibou je často připravuje pro svoji rodinu.
-
Knedlíčky s kokosem a bílou čokoládou
Páteční Apetýt přináší recept na netradiční knedlíčky s kokosem a bílou čokoládou. Vyzkoušejte je s námi!
-
Kefírové palačinky
Palačinky jsou doslova klasika, ovšem povýšené kefírovým mlékem dostanou vláčnost, která příjemně překvapí.
-
Poctivý rýžový nákyp
Vděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce. Připravte si poctivý rýžový nákyp podle Apetýtu!
-
Taštičky s povidly
Zkusili jste si někdy připravit taštičky s povidly? Stejně jako oblíbené knedlíky s ovocem, se i ty připravují z tvarohového těsta.
-
Dukátové buchtičky
Dezert nebo hlavní chod? Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem snad všichni milujeme. Klasické české jídlo, které dětem nezprotivila ani školní jídelna.
-
Tvarůžkový štrůdl
Za rodinným receptem se vydáme do tvarůžkové cukrárny v Lošticích, kde vytváří originální tvarůžkové dorty i moučníky. Podnik sídlí v krásném regionu Hané.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Sestru se mi nikdy nepodařilo dočíst. Citlivého člověka jsem poslechla až do konce.
Iva Jonášová, ředitelka Vývoje a výroby


Citlivý člověk
Nový román českého básníka, prozaika, překladatele a publicisty, ve kterém se prolínají groteskní a tragické prvky a který vypráví příběh ze žhavé současnosti. Jáchym Topol získal za tento titul Státní cenu za literaturu.