-
Kvašené placky dosa
Indická kuchyně je rozmanitá a plná vůní, chutí a barev. A právě do Indie se vydáme za dnešním receptem. Připravte si placky dosa!
-
Vepřové nudličky na zelenině
Vepřové nudličky na zelenině – chutná varianta rychlého oběda nebo večeře. Postup nám poslala posluchačka Gabriela z Lomince u Tišnova.
-
Pstruh v mandlové omáčce
Ryby dřív patřily k všední položce na jídelníčku. Děvečky a čeledíni si prý dokonce hospodáři stěžovali, že ji nechtějí mít na stole každý den.
-
Makovec podle Petry Burianové
Hospodyňky, co rády pečete, nastražte uši. Dnešní recept Petry Burianové je snadný a potřebovat budete hlavně mák.
-
Zázvorový aperitiv
Babské rady byly opět plné vašich dobrých rad i receptů. A tak jeden ještě zopakujeme. Připravte si zázvorový aperitiv!
-
Smažený sýr z trouby
Recept na smažený sýr z trouby nám poslala posluchačka Miriam z Boskovic, která si dala do nového roku předsevzetí, že bude zdravěji jíst.
-
Koblihy z jogurtu
Apetýt nabízí inspiraci na víkendové mlsání. Což takhle dát si koblihy z jogurtu?
-
Kefírová buchta podle Petry Burianové
Tenhle recept Apetýtu si zamilujete! Je jednoduchý a výsledek nadchne každého strávníka. Více prozradí cukrářka Petra Burianová.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.
Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu


Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET
Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser