-
Řízečky z mletého masa
Připravte si s Apetýtem řízečky z mletého masa. Pochutnáte si a překvapíte vaše strávníky novou chutí.
-
Pohankové „krajkové“ palačinky
Hromnice jsou křesťanský svátek, který připadá na začátek února. Hromnice jsou bohaté na pověry: nesmělo šít, protože se věřilo, že do jehly poté uhodí blesk.
-
Nadýchaná domácí veka
Nadýchaná domácí veka na chlebíčky je výborný recept od paní Milady z Hodonína. Zkuste ji taky!
-
Dršťková polévka bez masa
Hustá polévka dokáže dodat energii i zahřát. Jednu takovou pro vás má Apetýt. Co takhle uvařit si dršťkovou, ale bez masa? To v receptu skvěle nahradí hlíva ústřičná.
-
Domácí pizza
Domácí pizza patří přesně k tomu druhu občerstvení, po kterém rádi a často sáhneme. Vděčná a jednoduchá pochoutka má svůj původ ve slunné Itálii.
-
Trubičky s bílkovým sněhem
I zkušené pekařky a domácí cukrářky mají respekt z trubiček s bílkovým sněhem. Ideální recept na ně pro vás má Petra Burianová, která je autorkou knihy Cesta z těsta.
-
Kvašené placky dosa
Indická kuchyně je rozmanitá a plná vůní, chutí a barev. A právě do Indie se vydáme za dnešním receptem. Připravte si placky dosa!
-
Vepřové nudličky na zelenině
Vepřové nudličky na zelenině – chutná varianta rychlého oběda nebo večeře. Postup nám poslala posluchačka Gabriela z Lomince u Tišnova.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.