Závin s kysaným zelím
Čtvrteční Apetýt nabídne recept na slaný závin s kysaným zelím. Je vhodný na svačinu nebo večeři. Vyzkoušejte ho!
Podrobnosti o surovinách i postupu vám v přiloženém audiu prozradí šéfkuchař Petr Svoreň.
Co budete potřebovat:
- 1 velkou cibuli
- 1/2 kila kvašeného zelí
- 100 g anglické slaniny
- 1 velký brambor
- 1 lžíci sádla
- listové těsto
- sůl a pepř
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka