Pivní štrůdl z Milotic
Recept na pivní štrůd, od paní Lidky Skládalové z Milotic, zazněl v Apetýtu 26. srpna.
Suroviny:
1 pivo, 1 kg hladké mouky, 1 tuk, 2 vajíčka, trocha soli
Postup:
Suroviny zpracujeme do těsta a necháme chvíli odležet.
Mezitím si připravíme náplň: jablka a ořechy.
Z této dávky se dá udělat 6 nohavic štrůdlu.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka