Bundavina z Ladné

Recept na dušenou zeleninu k masu od naší posluchačky Marie Hrdličkové.

Budete potřebovat:
2 lžíce sádla
střední cibule
čerstvý hrášek
mladá mrkvička
nové brambory
smetana
mléko
hladká mouka na zahuštění
kousek másla
sůl

Postup je jednoduchý:
1. Nakrájíme cibulku, kterou zpěníme na sádle.

2. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev a brambory.

3. Přidáme hrášek, podlejeme, osolíme a necháme dusit přibližně 20 minut.

4. Vmícháme mouku (přibližně 2 lžíce) s vodou na zahuštění.

5. Přidáme smetanu a kousek másla.

6. Můžeme servírovat s vajíčkem nebo pečeným masem.

Máte plné ruce práce s přípravou a nemáte čas dělat si poznámky? Poslechněte si celý recept na bundavinu z Ladné.

  • Máte plné ruce práce s přípravou a nemáte čas dělat si poznámky? Poslechněte si celý recept na bundavinu
    z Ladné.
    " style="">
    Máte plné ruce práce s přípravou a nemáte čas dělat si poznámky? Poslechněte si celý recept na bundavinu
    z Ladné.
    " style="">
    Máte plné ruce práce s přípravou a nemáte čas dělat si poznámky? Poslechněte si celý recept na bundavinu
    z Ladné.
0:00
/
0:00