Podlesníky
Vyzkoušejte recept od Marcely Krupikové z Kašavy.
Budete potřebovat:
250 g vařených brambor
250 ml podmáslí
100 g polohrubé mouky
sůl
100 g másla
skořice
mletý cukr
Postup:
1. Uvaříme brambory.
2. Vychladlé brambory oloupeme, pomeleme a smícháme s podmáslím, solí a moukou.
3. Rozetřeme natenko na vymazaný plech, upečeme.
4. Ještě teplé posypeme skořicí a cukrem a polijeme máslem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka