Podlesníky
Vyzkoušejte recept od Marcely Krupikové z Kašavy.
Budete potřebovat:
250 g vařených brambor
250 ml podmáslí
100 g polohrubé mouky
sůl
100 g másla
skořice
mletý cukr
Postup:
1. Uvaříme brambory.
2. Vychladlé brambory oloupeme, pomeleme a smícháme s podmáslím, solí a moukou.
3. Rozetřeme natenko na vymazaný plech, upečeme.
4. Ještě teplé posypeme skořicí a cukrem a polijeme máslem.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.