Kuřecí steaky plněné houbami

Recept z Apetýtu s Marcelou Vandrovou 28. října.

Suroviny:
kuřecí prsíčka, 400 g žampionů nebo mražených hub, pažitka, grilovací koření, olej, mletý pepř, sůl

Postup:
Maso omyjeme, osušíme, posypeme grilovacím kořením, pokapeme olejem a necháme odležet nejméně 2 hodiny. Houby čerstvé nebo mražené orestujeme na oleji, osolíme, opepříme a shrneme na jednu stranu pánve.
Na volnou stranu pánve dáme stonky pažitky, překojené na polovinu, zakryjeme pokličkou a chvíli dusíme. Ve druhé pánvi opečeme kuřecí řízky do měkka. Až jsou hotové, rozkrojíme na "kapsu" a naplníme houbami. Na talíři zdobíme pažitkou a podáváme třeba s bramborovou kaší.

autor: Marcela Vandrová