Kompot ze sušeného ovoce
Vyzkoušejte recept od Marie Křivákové z Hostětína.
Budete potřebovat:
hrst sušených jablek
hrst sušených hrušek
hrst sušených švestek
3 kolečka citrónu
2 badyány
6 hřebíčků
trochu skořice
Postup:
1. Vše asi 5 minut povaříme ve vodě a podáváme buď teplé, nebo studené.
2. Podle chuti můžeme přisladit, ale s mírou – sušené ovoce má v sobě samo o sobě cukru dost.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka