Vinařův rok: jak vzniká dobré víno měsíc po měsíci
Kontrola cukernatosti
7. září 2018
Vesele i Vážně o Víkendu
Celý seriál:
Hrozny na jihu Moravy jsou po deštích nasáklé vodou a hrozí jejich popraskání. Vinaři proto musí urychlit sklizeň a často sesbírat i bobule, které nejsou úplně vyzrálé.
Související
-
Vinařstvím roku je Víno Jan Stávek z Němčiček
Nejlepším vinařstvím roku 2017 je Víno Jan Stávek z Němčiček. Vůbec poprvé v osmileté historii soutěže tak vyhrálo vinařství s roční produkcí vína do 50 tisíc litrů.
-
Dali byste si víno v plechovce? Výrobce cílí hlavně na mladé...
Na český trh míří víno v plechovkách. V těchto dnech chtějí výrobci prodat první kusy. Co na to říkají ostatní vinaři?
Nejnovější zprávy
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka