Vinařův rok: jak vzniká dobré víno měsíc po měsíci
Jak kvasí mošt a bublá burčák
19. říjen 2018
Vesele i Vážně o Víkendu
Celý seriál:
Dozvíme se, jak kvasí mošt, jestli mají kvasinky dostatek potravy a poslechneme si také, jak bublá burčák.
Související
-
Vinařstvím roku je Víno Jan Stávek z Němčiček
Nejlepším vinařstvím roku 2017 je Víno Jan Stávek z Němčiček. Vůbec poprvé v osmileté historii soutěže tak vyhrálo vinařství s roční produkcí vína do 50 tisíc litrů.
-
Dali byste si víno v plechovce? Výrobce cílí hlavně na mladé...
Na český trh míří víno v plechovkách. V těchto dnech chtějí výrobci prodat první kusy. Co na to říkají ostatní vinaři?
Nejnovější zprávy
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.