Vinařův rok: jak vzniká dobré víno měsíc po měsíci
Jak kvasí mošt a bublá burčák
19. říjen 2018
Vesele i Vážně o Víkendu
Celý seriál:
Dozvíme se, jak kvasí mošt, jestli mají kvasinky dostatek potravy a poslechneme si také, jak bublá burčák.
Související
-
Vinařstvím roku je Víno Jan Stávek z Němčiček
Nejlepším vinařstvím roku 2017 je Víno Jan Stávek z Němčiček. Vůbec poprvé v osmileté historii soutěže tak vyhrálo vinařství s roční produkcí vína do 50 tisíc litrů.
-
Dali byste si víno v plechovce? Výrobce cílí hlavně na mladé...
Na český trh míří víno v plechovkách. V těchto dnech chtějí výrobci prodat první kusy. Co na to říkají ostatní vinaři?
Nejnovější zprávy
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Sestru se mi nikdy nepodařilo dočíst. Citlivého člověka jsem poslechla až do konce.
Iva Jonášová, ředitelka Vývoje a výroby


Citlivý člověk
Nový román českého básníka, prozaika, překladatele a publicisty, ve kterém se prolínají groteskní a tragické prvky a který vypráví příběh ze žhavé současnosti. Jáchym Topol získal za tento titul Státní cenu za literaturu.