Prázdniny u babičky s písničkou. Vyberte nejlepší zpěváčky na Moravě

2. září 2019

Morava je krásná zem a k tomu velice zpěvná. Zpívá kdekdo, třeba děti na prázdninách. Do vysílání se tak i letos vrací již tradiční soutěž Prázdniny u babičky. Soutěžit se bude o knížky a digitální rádia.

Co je potřeba udělat, pokud se chcete zúčastnit soutěže?

Stačí kdykoliv během letních prázdnin zavolat do studia Českého rozhlasu Brno (tel. číslo 726 46 5200) kolem 12:30 hod. Do pořadu Morava krásná zem ve všední den nebo Blahopřání s písničkou o víkendu. A samozřejmě zazpívat do rozhlasového éteru písničku dle vlastího výběru.

Pokud vaši známí, sousedé, kamarádi, přátelé a příbuzní nestihnou dítě zpívat přímo ve vysílání, písničku ještě reprízujeme ve večerní části pořadu zhruba v 18:30. Pravidla soutěže naleznete zde.

Takže nezapomeňte o prázdninách poslouchat Český rozhlas Brno a Český rozhlas Zlín, protože jen tady víme, že Morava je krásná zem!

Soutěžící z 9. týdne (26. srpna – 1. září 2019):

Hlasovat můžete do pondělí 9. září do 10:30 hodin.

Vítězkou první kola prázdninové soutěže se stala Sofie Rosenzweigová. Ve druhém kole zvítězil Petr Orechovský. Ve třetím kole získali nejvíce hlasů Kristýnka, Jeník, Markétka, Artík, Ráchel od Popelků. Ve 4. prázdninovém týdnu vyhrál Jakub Sabáček. Dalšími vítezkami jsou Simona a Elena Krejzovy. Vítězství v dalším kole si vyzpívala Natálka Bruštíková. V 7. týdnu soutěže a zároveň v ryze holčičím kole zvítězila Ema Plešová. Nejvíce hlasů nasbírala v 8. týdnu Adéla Bobčíková.

autoři: lop , Jiří Kokmotos
Spustit audio