Pravidla soutěže Prázdniny u babičky

28. červen 2024

Podrobná pravidla letní rozhlasové soutěže Prázdniny u babičky pro rok 2024.

  1. Pořadatelem soutěže je Český rozhlas, který byl zřízen z. č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, se sídlem Vinohradská 12 Praha 2 120 99, IČ: 45245053 (dále jen jako „pořadatel").
  2. Soutěž Prázdniny u babičky probíhá ve vysílání Českého rozhlasu Brno a Českého rozhlasu Zlín a na webových stránkách Českého rozhlasu Brno a Českého rozhlasu Zlín od 1. 7. 2023 do 31. 8. 2024.
  3. Soutěže se může účastnit každá fyzická osoba do 15 let.
  4. Soutěžícím je každý, kdo zavolá (i za doprovodu rodičů, prarodičů či příbuzných) do pořadu Morava, krásná zem a zazpívá písničku v příslušný čas, vyhlášený moderátorem/moderátorkou v polední části pořadu. Týdenního vítěze vylosuje moderátor/ka v sobotním pořadu Blahopřání s písničkou.  
  5. Soutěžící, případně zákonný zástupce, nahlásí jméno a příjmení, věk, e-mail, popř. telefonní číslo a místo bydliště z důvodů zaslání výhry.
  6. Soutěžící, případně zákonný zástupce, účastí v soutěži souhlasí s uvedením jména a příjmení soutěžícího ve vysílání.
  7. Soutěžící, případně zákonný zástupce, účastí v soutěži souhlasí se zveřejněním a reprízováním soutěžní písničky ve vysílání Českého rozhlasu Brno a Českého rozhlasu Zlín.
  8. Soutěžící, případně zákonný zástupce, souhlasí s tím, že záznam písničky bude po odvysílání uložen k trvalému poslechu na webových stránkách brno.rozhlas.cz a zlin.rozhlas.cz.  

Průběh soutěže a losování vítěze v týdenním kole

  1. Každý soutěžící se stává v příslušném týdnu zároveň účastníkem týdenního kola.
  2. Vítěz týdenního kola může vyhrát věcnou cenu.
  3. Moderátor/ka v sobotním díle pořadu Blahopřání s písničkou náhodně vylosuje jednoho z pěti soutěžících týdenního kola, který získá věcnou cenu.    

Výhry a vyhlášení výherců

  1. Každý soutěžící vyhrává věcnou cenu Českého rozhlasu a knižní dárek.
  2. Vyhlášení týdenního vítěze proběhne v sobotním vysílání Blahopřání s písničkou. Vítěz bude zveřejněn i na internetových stránkách brno.rozhlas.cz a zlin.rozhlas.cz v příslušném článku.
  3. Týdenní výherce může získat věcnou cenu od firmy Albi.

Závěrečná ustanovení

  1. Každý soutěžící se může soutěže Prázdniny u babičky 2024 zúčastnit pouze jednou.
  2. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly, nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, ztrácí nárok na výhru.
  3. Soutěžící bez výhrad přijímá tato pravidla. Poruší-li je, může být ze hry vyloučen a nemá nárok na výhru. Jakékoliv vymáhání výher nebo účasti v soutěži právní cestou je vyloučeno. Finanční plnění výher není možné.
  4. Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že pořadatel soutěže je oprávněn užít jména výherců ve sdělovacích prostředcích a propagačních materiálech pořadatele za účelem své propagace. Osobní údaje výherců budou zpracovávány pouze za účelem vyhodnocení soutěže, předání cen a statistického vyhodnocení.
  5. Soutěž je určena posluchačům Českého rozhlasu Brno a Českého rozhlasu Zlín. Nesmějí se jí zúčastnit zaměstnanci a spolupracovníci pořadatele, ani jejich rodinní příslušníci.
  6. Pořadatel si vyhrazuje právo měnit pravidla soutěže, případně ji odložit, přerušit, zastavit nebo prodloužit.
  7. Účastí v soutěži každý účastník zároveň souhlasí s tím, že provozovatel soutěže je oprávněn užít jména, fotografie a jiné podobizny a zvukové, případně zvukově-obrazové, záznamy výherců, které výherci v rámci soutěže ČRo poskytli, za účelem propagace ČRo ve vysílání ČRo, na internetu a v dalších propagačních materiálech. V takovém případě se ČRo zavazuje, že při každé publikaci fotografie soutěžícího uvede v popisku i jeho jméno. Účastník soutěže uděluje ČRo souhlas ke zpracování a uchovávání osobních údajů, které mu v rámci soutěže poskytl, a to za účelem kontaktování výherců a předání výher.
  8. Tato pravidla jsou platná ode dne vyhlášení. Jejich plné znění je vystaveno na webových stránkách brno.rozhlas.cz a zlin.rozhlas.cz
Spustit audio