Paštika by měla být delikatesa, kterou si dáte jednou za čas, říká paštikářka Eva Rašovská

14. červen 2023

„Musí to nejdřív chutnat mně, abych to pustila do světa,“ přiznává paštikářka Eva Rašovská. Patří k těm odvážným ženám, které svůj um v kuchyni přetavily ve vlastní obchodní značku.

Moravské Toskánsko je krajem jejího srdce. „Narodila jsem se tady a teď si žiju svůj sen,“ říká Eva Rašovská ze Sobůlek. Baví ji tvořit rukama – to má prý po mamince.

„Paštika by měla být delikatesa, kterou si dáte jednou za čas,“ dodává s tím, že je pro ni zásadní, že bude svoje paštiky vyrábět poctivě.

Co ve správné paštice nesmí chybět? Jak začala s podnikáním úplně od nuly? A kdo jako první ochutnává novinky? O tom si poslechněte v Apetýtu! Kromě povídání o odvaze splnit si svůj sen vás pozveme také na Food Festival v Miroslavi.

Spustit audio

Související