Paštika by měla být delikatesa, kterou si dáte jednou za čas, říká paštikářka Eva Rašovská

14. červen 2023

Největší audioportál na českém internetu

Eva Rašovská | Foto: Martin Kozlovský, Český rozhlas

Host Apetýtu: Eva Rašovská

„Musí to nejdřív chutnat mně, abych to pustila do světa,“ přiznává paštikářka Eva Rašovská. Patří k těm odvážným ženám, které svůj um v kuchyni přetavily ve vlastní obchodní značku.

Moravské Toskánsko je krajem jejího srdce. „Narodila jsem se tady a teď si žiju svůj sen,“ říká Eva Rašovská ze Sobůlek. Baví ji tvořit rukama – to má prý po mamince.

„Paštika by měla být delikatesa, kterou si dáte jednou za čas,“ dodává s tím, že je pro ni zásadní, že bude svoje paštiky vyrábět poctivě.

Co ve správné paštice nesmí chybět? Jak začala s podnikáním úplně od nuly? A kdo jako první ochutnává novinky? O tom si poslechněte v Apetýtu! Kromě povídání o odvaze splnit si svůj sen vás pozveme také na Food Festival v Miroslavi.

Související