10letý moderátor Tomáš Hrnčíř: Vzorem mi byl vždycky Honza Čenský

1. červen 2021

Mezinárodní den dětí oslavíme se speciálním hostem – desetiletým Tomášem Hrnčířem. Ten od svých tří let moderuje módní přehlídky své babičky, návrhářky Marie Zelené. Jeho videa mají na sociálních sítích stovky zhlédnutí, za rozhlasovým mikrofonem to však bude jeho premiéra.

„Vzorem mi byl vždycky Honza Čenský, se kterým jsem se potkal, když mi bylo 2,5 roku.“ Na setkání Tomáš moc rád vzpomíná.

Být moderátorem je jeho vysněné povolání, které by ještě chtěl skloubit s vědou či medicínou. „Ve škole mě baví všechny předměty. Nechci se chlubit, ale na vysvědčení jsem ještě nedostal žádnou dvojku,“ říká s úsměvem.

Seznam osobností, se kterými se mladý moderátor potkal, je bohatý – Miroslav Šimůnek, Helena Vondráčková, Pavel Šporcl a mnoho dalších včetně kapacit z lékařského prostředí. „Trému občas mívám před živým vysíláním. A nejspíš ji budu mít i v Tobogánu, kam mě pozval Aleš Cibulka,“ přiznává Tomáš.

Jaké rozhovory ho v nadcházejících dnech čekají? A jak Tomáš zvládl vstup, kdy si s moderátorkou Jarkou Vykoupilovou prohodili role? Poslechněte si záznam Apetýtu!

autoři: Jarka Vykoupilová , lop
Spustit audio

Související