Prázdniny u babičky s písničkou. Vyberte nejlepší zpěváčky na Moravě

12. červenec 2018

Morava je krásná zem a k tomu velice zpěvná. Zpívá kdekdo, třeba děti na prázdninách. Do vysílání se tak vrací tradiční prázdninová rubrika Prázdniny u babičky. Letos v ní můžete vyhrát krásné knížky, digitální rádia, ale i praktickou sadu nádobí.

Co pro to musíte udělat?

Stačí kdykoliv během prázdnin zavolat do Českého rozhlasu Brno kolem 12.30 do pořadu Morava krásná zem ve všední den nebo Blahopřání s písničkou o víkendu. Když dítko (do 15 let) zazpívá písničku, automaticky získává knížku. Pokud Vaši známí, sousedé, kamarádi, přátelé a příbuzní nestihnou Vaše dítko zpívat přímo ve vysílání, písničku ještě reprízujeme ve večerní části pořadu zhruba v 18.30.

Za celý týden pak vezmeme všechny zpěváčky a umístíme jejich výkony na web. Zde může hlasovat pro nejlepší výkon široká veřejnost. Ten kdo během týdne nasbírá nejvíc hlasů, vyhrává digitální rádio. Ten, kdo nasbírá nejvíce hlasů za celý měsíc, pak vyhraje pro svou rodinu sadu nádobí.

Takže nezapomeňte o prázdninách poslouchat Český rozhlas Brno a Český rozhlas Zlín, protože jen tady víme, že Morava je krásná zem!

 

Soutěžící z 1. týdne (2.- 8. 7.)

autoři: lop , Jiří Kokmotos
Spustit audio