Igor Kapoun

Životní motto: Když něco děláme, dělejme to hezky.

Co dělám v rozhlase: Hlavní náplní mé práce je technické zajištění živého vysílání. Tedy to, aby každé slovo moderátora, redaktora či hosta ve studiu zaznělo v tu správnou chvíli, srozumitelně a nahlas - tedy přesně tak, jak ho vy, posluchači chcete slyšet. To pak nechť je citlivě doplněno hudbou a okořeněno špetkou znělek, různých upoutávek a třeba i reklam. Vedle toho se technicky podílím na výrobě pořadů, anoncí, reklam a dalších zvukových materiálů a na přípravě a sestavování podkladů pro vlastní živé vysílání.

Před rozhlasem: V oblasti rozhlasového vysílání pracuji od roku 1993. Nejdříve v soukromé sféře, kde jsem se podílel vedle klasického terestrického vysílání i na budování kabelového a internetového vysílání.

Co mě baví: Mými koníčky jsou sborový zpěv, hudba, natáčení a střih zvuku a videa. Mohu tedy říci, že i moje práce je mým koníčkem, který mi zároveň poskytuje i dostatek adrenalinu, třeba právě při živém vysílání. V životě se snažím, aby všechno, co dělám, bylo vždy někomu k užitku. Jestli se mi to daří i v práci, to už posuďte sami.

Sledujte nás

Kolegové