RECEPT - Pikantní červené filé
Pikantní červené filé
500 g filé, 1 větší cibule, 60 g slaniny, 1 lžička rajského protlaku, 30 g ředkviček, 1 lžíce hladké mouky, 30 cl červeného vína, sůl, 40 g tvrdého sýra
V kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme plátky rybího filé, zalijeme vínem a na mírném plameni podusíme doměkka. Část přecezené šťávy pak svaříme s rajským protlakem, nastrouhanými ředkvičkami a moukou. Filé podáváme zalité touto omáčkou a posypané strouhaným sýrem. Vhodnou přílohou jsou špagety.
Napište nám váš oblíbený recept - apetyt@bo.rozhlas.cz
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Za elektrické sítě poplatek jako za Netflix či telefon, chtějí distributoři. Nespravedlivé, říká ERÚ
-
Zklidnění se nekoná, čeká Slovensko eskalace? Vládu držel pohromadě Fico, koalice teď mluví mnoha hlasy
-
Průměrný věk odborných lékařů nepřestává stoupat. Dvě pětiny pediatrů už by mohly do důchodu
-
‚Ústavní soud to vyřešil za mě.‘ Trans lidé našli zastání, další na řadě je vláda