Pondělní Noční linka: Máte dobrodružnou povahu?

11. květen 2020

Co považujete za největší dobrodružství ve svém životě? Kdy jste zažívali adrenalin a napětí? Vyhledáváte cíleně dobrodružství třeba v podobě výprav, bádání nepoznaného, máte rádi nové výzvy? S jakou dobrodružnou výzvou jste se ve svém životě popasovali? 

Co vám taková dobrodružná zkušenost přinesla, co vás naučila? Kdy jste překonali sami sebe?

Někteří lidé mají dobrodružnou povahu a tak cíleně vyhledávají ve svém životě akce a místa, kde nechybí dobrodružství. Jiní se do takové situace dostanou nechtěně, ale musí se s ní taky poprat.

Na základě takové zkušenosti, ale mohou pochopit i to, že mají neomezené možnosti a dokáží to, v co třeba ani nedoufali. Překonají zkrátka sami sebe.

Život nám přináší spoustu dobrodružství ať už chtěného nebo nechtěného. Patříte mezi dobrodruhy a jaké největší dobrodružství máte zatím za sebou? Co jste museli překonat, zvládnout a co vám to dalo? Jak na to vzpomínáte?

Připletli jste se do nějaké dobrodružné situace? Můžete nám o tom vyprávět v Noční lince s Karlem Sladkým. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio