Páteční Noční linka: Síla lásky o Vánocích

25. prosinec 2020

Má podle vás právě v tomto čase láska větší sílu a energii? Pociťujete ji? Dokážete projevovat lásku i lidem, kteří ji nemají a potřebují "pohladit" a potěšit? Zažili jste ve vánočním čase láskyplný příběh? Potkali jste o Vánocích svého životního partnera? A co žádost o ruku v čase Vánoc? Našli jste třeba pod vánočním stromečkem i snubní prsten? Byli jste snad o Vánocích na svatební cestě? 

Narodil se vám právě o Vánocích z velké lásky potomek? Jak jinak na vás dolehla v čase Vánoc láska? Narodila se i podle vás právě o Vánocích - jak zpívá Jakub Smolík?

O Vánocích mají k sobě lidé blíž než kdykoli jindy. Je to čas setkávání, odpouštění, čas lásky. A není divu, že se právě v tomto čase lehce zamilujeme, ale i více milujeme, dokážeme možná více projevovat své city.

Kouzlo Vánoc má zvláštní sílu. Možná jste právě o Vánocích dokázali odpustit, našli pochopení nebo se váš vztah ještě více utužil. Ojedinělé nejsou příběhy, kdy někdo požádal svou lásku o ruku u vánočního stromečku?

Vánoční čas lásce přeje a u srdce hřeje. Komu jste v čase Vánoc otevřeli srdce, kdo otevřel srdce Vám? Na vaše příběhy se moc těší moderátor předvánoční Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio