O pořadu Pochoutkové Vánoce

Poslechněte si tipy a recepty na vynikající vánoční jídla od špičkových českých šéfkuchařů, jako jsou Zdeněk Pohlreich, Jan Punčochář, Přemek Forejt a Roman Paulus.

Každý všední den (od 28. 11. do 23. 12. 2022) vám nabídneme pohled čtyř českých špičkových šéfkuchařů na vánoční pokrmy. Po čtyři pátky se můžete těšit na velký rozhovor s jedním šéfkuchařem:

  2. 12. – Roman Paulus

  9. 12. – Jan Punčochář

16. 12. – Zdeněk Pohlreich

23. 12. – Přemek Forejt

Soutěžte o ceny

Zároveň soutěžíme o vánoční dárkový pochoutkový balíček, který obsahuje obě kuchařky Pochoutkové roku (Pochoutkový rok 1 a Pochoutkový rok 2), chňapku, zástěru, kuchyňské prkénko a minutku.

V pátek navíc ze všech týdenních výherců vánočních dárkových pochoutkových balíčků vylosujeme jednoho, který obdrží dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč do restaurace jednoho z našich vánočních šéfkuchařů.

Pořad připravují

Další pořady

  • Výlety

    Průvodce po nejzajímavějších místech Čech, Moravy a Slezska.

  • Hobby magazín

    Pořad pro všechny, kteří se neradi nudí.

  • Vyhrajte traktůrek

    Novinky a užitečné informace z oblasti zahrádkářství, jak pečovat o jarní zahrádku, co zasít, jak se co pěstuje i zajímavosti z květomluvy. Zkrátka nepřijdou ani kutilové.

  • Rozhlas jede za vámi

    Nová zábavná show Aleše Cibulky se vydává na cestu po celé České republice. Každý měsíc na jiném místě a s bohatým programem.