Co je zdravé, to není chutné? Stravování je často o zvyku, zkusme to jinak, nabádá foodblogerka
Do svých dvaceti let neuměla vůbec vařit, nyní se dobrému jídlu věnuje na svém blogu. Kvůli svému zdraví se začala o jídlo intenzivně zajímat. Dnes se objevuje za kuchařským pultem v televizi, vydala i knihu Vtipné kaše. „Je potřeba se dívat nejenom na jídlo, ale i na život tak, že to jde jinak. Pojďme to teda zkusit, dejme tomu znovu šanci a vyzkoušejme, co nám ještě bude chutnat.“ Jaké jsou její zkušenosti s vědomým stravováním? Poslechněte si rozhovor!
Související
-
Špatné stravování dospělých je špatným příkladem pro děti, upozorňuje pediatr Petr Tláskal
Je snídaně důležitá? „Pokud nesnídáte, vede to k dietním prohřeškům. Snídaně je velmi důležitá a má spojitost s obezitou u dospělých i dětí,“ radí odborník na výživu.
-
Přerušovaný půst jako moderní styl zdravého stravování. Do jeho tajů vás zasvětí Margit Slimáková
Magazín o zdravém životním stylu. Chcete být fit, vědět co se nosí a poznat zajímavé osobnosti? Poslouchejte Šarm!
-
Obezita zpočátku nebolí, ale do budoucna vede k závažným zdravotním komplikacím, upozorňuje lékařka
Nadváhou u nás trpí 26 % dětí, u 16 % z nich se jedná dokonce o obezitu. Číslo je znepokojivé, stejně jako to, že se obezita posouvá do stále mladšího dětského věku.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka