Úterní Noční linka: Letní jídelníček

25. červen 2024

Se vstupem do teplých měsíců přichází i touha po osvěžujících, lahodných pokrmech, které dokážou doplnit radost ze slunečných dní a letních večerů. Naše vysílání se proto promění v kuchařský ráj plný inspirace, kde budeme společně objevovat nové recepty, tipy na sezónní suroviny a triky pro zdravý a chutný letní jídelníček. 

Jaké pokrmy a nápoje pro vás nejvíce evokují letní atmosféru a osvěžení? Jaký je váš oblíbený letní recept, který se stává tradiční součástí vašeho jídelníčku během teplých měsíců? Máte nějaké oblíbené letní ingredience, které vám dodávají energii a zpříjemňují váš letní den?

Jakým způsobem upravujete svůj jídelníček v letním období, abyste udrželi rovnováhu mezi chutí a zdravím? Které letní dobroty byste doporučili ostatním, kteří hledají inspiraci pro své letní menu? Jaké jsou vaše nejlepší zkušenosti s letními pikniky a grilováním? 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.