KVÍZ: Co víte o zajímavostech ze soukromého života slavných českých osobností?

Zkuste si náš kvíz, ve kterém si můžete tipnout a následně se i dozvíte, co zajímavého na sebe v rozhovorech prozradili hosté pořadu Českého rozhlasu Zlín Na pohovce Jožky Kubáníka.

Na vlnách Českého rozhlasu Zlín můžete každou sobotu slýchávat pořad Na pohovce Jožky Kubáníka, což je hodinka plná povídání se zajímavými hosty. Ty zve herec a moderátor Jožka Kubáník "na rozhlasovou pohovku" a probírají téma, které vždy uvádí vlastním tematickým fejetonem.

Jeho hosté při pohodovém povídání na sebe nebo své blízké občas ledacos prozradí. Jako třeba Lucie Bílá, Simona Stašová, Lenka Filipová, Taťána Brzobohatá, Tomáš Dvořák, Zuzana Hášová, Jan Přeučil, Marie Retková, Eva Josefíková nebo Zuzana Bydžovská

Nabízíme vám tedy nejen záznamy rozhovorů (najdete je po rozkliknutí jména vybraného hosta v předchozím odstavci), ale i malý kvíz, ve kterém si můžete tipnout a následně se i dozvíte, co zajímavého na sebe někteří hosté prozradili.

Všechny hosty a rozhovory z pořadu Na pohovce Jožky Kubáníka najdete i na webu https://rozhl.as/Kubanik nebo v podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autoři: Jožka Kubáník , Český rozhlas Zlín
Spustit audio

Související

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.