FOTO: Nejstarší moravské rádio slavilo 95 let. Přáli mu Petr Bende či Ondřej Brzobohatý

3. červen 2019

Diváky zaplněná Brněnská přehrada aplaudovala vystupujícím i gratulantům, kteří společně přáli Českému rozhlasu Brno k jeho 95. narozeninám.

Atmosféra na místě byla vynikající i díky krásnému počasí. Ti, kteří se koncertu nemohli zúčastnit osobně, sledovali koncert prostřednictvím živého vysílání přes portál YouTube, kde je nyní i záznam z celého koncertu.

Prohlédněte si fotografie z večera, kde se na pódiu vystřídali Anna Julie Slováčková a Petre Bende v doprovodu Moravia Brass Bandu, Rozhlasový Big Band Gustava Broma se svými sólistkami a také Ondřej Gregor Brzobohatý. V závěru celé show pak zazněla i píseň Hvězdy jsou jak sedmikrásky nad Brnem, kterou si společně zazpívali všichni účinkující.

Celý koncert pak vyvrcholil prvním soutěžním ohňostrojem letošního ročníku festivalu Ignis Brunensis, kde se jako první představili čeští ohňostrůjci.

autoři: Radek Bortlík , lop
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.