Dveře našeho zlínského studia se otevřely posluchačům

30. květen 2014

Prohlédnout si vilu Jana Antonína Bati a zároveň nahlédnout do zákulisí rozhlasové vysílání využily hned po ránu desítky zvědavých posluchačů.

Jako první mohli všichni příchozí vidět při práci Věru Hotařovou a Pavla Nášela, kteří speciálně pro den otevřených dveří vytvořili moderátorský pár pořadu Písničky pro duši.

Pak už usedl do židle pro hosta Ivo Mitáček, bývalý mluvčí zlínských hasičů a nejlepší tiskový mluvčí České republiky za rok 2011.

Poslední hodina Apetýtu nabídla tradiční Kukátko v netradičním provedení. Středem zájmu byly opět kuchyně našich posluchačů. Tentokrát ovšem ne těch, kteří do vysílání zatelefonovali, ale těch, kteří přišli přímo do studia na Den otevřených dveří.

Posledním pořadem, který mohli posluchači zároveň také vidět na vlastní oči, bylo Blahpřání s písničkou. Kvůli jeho vysílání přijel za posluchači do Zlína Karel Hegner.

autor: hon
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.