Daruj krev s Českým rozhlasem Brno

15. květen 2012

S Českým rozhlasem Brno se i letos tradičně setkáte při sérii kulturních programů na náměstí Svobody v Brně. 7. června pozveme kulturním odpolednem na další odběr krve s Českým rozhlasem.

Od 15 hodin vystoupí nejprve skupina Medicimbal, poté se představí Tereza Černochová, Matěj Ruppert, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik. Samotný odběr pak proběhne 13. června v Brně a ve Zlíně, konkrétně na transfúzní stanici ve fakultní nemocnici v Brně od od půl sedmé do dvou hodin odpoledne nebo na hematologicko – transfuzním oddělení Baťovy nemocnice ve Zlíně od šesti do dvanácti hodin.

Brněnská transfuzní stanice zve na tento termín pouze prvodárce. Další informace o darování krve jsou na darujkrev.rozhlas.cz.

Od 8. do 10. června pak hostí náměstí Svobody programové pódium Českého rozhlasu Brno při závěrečném víkendu akce Brno město uprostřed Evropy. Vidět a slyšet tam můžete 8. června například finalistku rozhlasové pěvecké soutěže Adélu Grimovou či orchestr Melody Gentlemen z Lednice, 9.června vystoupí například orchestr Mr. Swing, kvartet Jaromíra Hniličky nebo BROLN a v neděli program doplní pohádky pro děti, Bob Frídl i orchestr Komorní dechová harmonie. Samozřejmě tam nebude chybět obvyklá přehlídka historických vozidel či setkání velocipedistů.

Zveme vás do rozhlasu i na náměstí Svobody v Brně.

autor: Marek Zouhar
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.