Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025
Recept: Přesňáky Magdaleny Legáthové plné povidel s mákem. Rada z etikety: K mazání másla použijte výhradně tupý nožík. Hotelová snídaně. Soutěž o kuchařku.
-
Soutěž o kuchařku Pochoutky z horské chaloupky!
V kuchařce Pochoutky z horské chaloupky najdete celkem 100 původních receptů do domácí jídla. Některé z nich si oblíbili také porotci naší soutěže.
-
Až do postele. Hotely vozí k snídani i šampaňské s kaviárem
Snídaně servírované na pokoj využívají nejčastěji zahraniční hosté, kteří se musí poprat s časovým posunem, zpožděným příletem nebo dalšími podobnými situacemi.
-
K mazání másla použijte výhradně tupý nožík, nikdy ne příbor, který máme na hlavní jídlo
Máslo si s chutí mažeme na rohlík nebo na chleba. Čím si pečivo namazat máslem v restauraci? Radí Ladislav Špaček.
-
Škrábe, píchá, bolí? Pálení v krku může být příznakem suchosti sliznice, říká Kateřina Cajthamlová
Pálení a škrábání v krku může vyvolat nachlazení. Řada potíží je přechodných. Často si bereme cucavé bonbony, ale nemusí to pomoci.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 2. 2025
Připomeňte si úspěšný recept Lady Poukové: Křehké koláčky. Rada z etikety: Jak držet šálek s kávou či čajem za ouško. Gastrotrend: Nebojte se drštěk. Soutěž o kuchařku.
-
Šálek s čajem nebo kávou je potřeba donést bezpečně k ústům. Jak ho správně držet za ouško?
Spousta z nás si ráda zajde na dobrou kávu do kavárny. Jak máme ale hrneček s kávou nebo s čajem nést k ústům a jak ho správně držet za ouško? Radí Ladislav Špaček.
-
Trápí vás oteklé nohy? Nebojte se punčoch, klíčové je správné navlékání a velikost
S otoky dolních končetin se potýká řada lidí zejména ve vyšším věku. Odhazujete lodičky a nastupují pantofle? Pak je to téma pro vás.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 2. 2025
Recept posluchačky: Škvarkové řezy od Lenky Velehradské. Jak správně skladovat koření. Rada z etikety: Jak si nabírat máslo z mističky. Soutěž o kuchařku.
-
I v nejluxusnějších restauracích se dává máslo v misce pro dva. Manévry s máslem vás možná překvapí
V pizzerii vám často přinesou košík s pečivem a mističku, ve které je ochucené máslo. Jak ho z mističky nabírat? Budete překvapeni.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »