Marinování, předpékání a další užitečné tipy pro grilování
Recepty na marinády, předpékací kouzlo, mleté a sekané maso na grilu i sladká tečka. Inspiraci pro venkovní přípravu jídla nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Grilování – fígle, recepty na marinády, jak opéct rybu, sýr, ovoce
V dnešní době máme celou řadu možností, jak opékat maso a další pochutiny. Využít můžete živý oheň, plynové grily, elektrické grily nebo kameny rozehřívané nad žárem
-
Sedm nejčastějších chyb při grilování
Na grilovací nešvary se rozhodl na začátku letošní sezony poukázat Petr Stupka v Kuchařském čarování. Všeobecně připomněl některé problematické věci, které děláme.
-
Doplňky ke grilovanému masu – salsa, dipy, cibulové čatní, bylinkové máslo
Šťavnaté maso z grilu patří v létě k nejoblíbenějším pokrmům. Čím ale maso na talíři doplnit? Petr Stupka nabízí několik tipů. Nebojte se také zapojit vlastní fantazii.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.