Jídla z rýže

Celé z rýže je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Připravil deset rýžových proměn, například rýži kokosovou, zlatou nebo kimči. Chybět nebude pravé milánské rizoto ani bulharský pilav či smažená rýže až z Indonésie. Nakonec vyčaruje něco sladského z pudinkové rýže.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Pravé italské risotto

    Když jede kuchař Petr Stupka na dovolenou, vždy tam i vaří. Stačí nakoupit místní suroviny a dobrota je na stole. Přivezl tak inspiraci třeba na pravé italské rizoto.

  • Čočka po indicku

    Závan Orientu může ozvláštnit vaše každodenní vaření. Kulinář Petr Stupka nabízí tip na vegetariánský pokrm z čočky, který je zdravý, levný a tělu dodá kvalitní živiny.

  • Pečená rýže s houbami v troubě

    Jako zdravou lehkou večeři, případně i přílohu k masu můžete podávat pečenou rýži s houbami. Příprava je snadná. Recept nabízí výživová poradkyně Štěpánka Kutišová.