Jahodové variace
Recepty a tipy, jak zakomponovat lahodné plody jahodníku do sladkých i slaných pokrmů, nabízí ve svém pořadu kulinář Petr Stupka.
Související
-
Jak využít jahody? Bublanina, jahodový dort s tvarohem, tartar, osvěžující koktejly
Jahody jsou symbolem začínajícího léta a také blahodárným zdrojem síly a energie. Pomáhají mimo jiné očistit tělo od jedovatých látek a zmírnit některé obtíže při trávení.
-
Jahodový dezert Šarlota
Charlotte je francouzský dezert upravený do formy, která se plní cukrářskými piškoty, ovocem a jemným krémem nejčastěji ze žloutků. Recept na Šarlotu nabízí Petr Stupka.
-
Jahodové tvarohové knedlíky – klasické hanácké i bezlepkové
Tvarohové knedlíky patří mezi nejoblíbenější jídla, která se připravují z jahod. Petr Stupka v pořadu Kuchařské čarování nabídl dva různé recepty na jejich přípravu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka