Asijská kulinářská inspirace z Londýna, kouzla s cuketou a chléb z pece a z banánů

Asijskou inspiraci z Londýna a několik kouzel s cuketou nabízí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Pak bude mluvit dvakrát o chlebu – jednom z pece a druhém z banánů.

autor: Petr Stupka | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio

Související

  • Banánový chlebíček

    Přemýšlíte, co s dvěma posledními, už lehce přezrálými banány? Banánový chlebíček! Stačí pár dalších surovin a během chvilky máte zaděláno na výbornou sladkost ke kávě.

  • Čočka po indicku

    Závan Orientu může ozvláštnit vaše každodenní vaření. Kulinář Petr Stupka nabízí tip na vegetariánský pokrm z čočky, který je zdravý, levný a tělu dodá kvalitní živiny.

  • Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa

    Gratinované, česky řečeno zapékané, cukety můžete připravit na mnoho způsobů. Pokrm může mít konzistenci sekané fáše ztužené vejci nebo můžete zvolit vrstvení surovin.

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.