U přípojky na průmyslovou zónu ve Zlíně-Přílukách pokračují stavební práce, provozu na frekventované silnici mezi Zlínem a Vizovicemi se příliš nedotknou

21. únor 2023 15:04

Od 21. února 2023 stavbaři po zimní přestávce znovu pracují na napojení zlínské ulice Pančava a průmyslové zóny na výpadovku na Vizovice. S jakými změnami musejí řidiči počítat?

Čtěte také

„Zásadní změnou oproti předchozímu stavu je uzavření koncové části ulice Pančava pro všechny motoristy, přičemž výjimka bude platit jen pro vozy MHD a Integrovaného záchranného systému,“ informoval náměstek primátora pro oblast dopravy Michal Čížek. „S menším omezením musí počítat i pěší, pro které se vyčlení speciální koridory,“ doplnil.

Obousměrný provoz na hlavním tahu Zlín - Vizovice zůstává zachován, řízen je i nadále semafory.

Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje (KOVED) současně oznámil, že od pondělí 20. února se práce dotknou i MHD. Podrobnosti najdete na stránkách DSZO.

Finální práce při napojení průmyslové zóny budou probíhat až do května, ale už mimo hlavní tah na Vizovice. Začátkem března stavbaři obnoví práce na komunikacích ulici Pekárenská a Cecilka. Tam se jedná o rekonstrukci místní křižovatky a navazujících komunikací. Ulice Pekárenská bude po dobu stavby v úseku před křižovatkou jednosměrná ve stejném režimu jako na podzim loňského roku.

Spustit audio

Související