Tři zápasy, nula bodů. Brněnská Kometa zůstává po prohře s Litvínovem na dně extraligové tabulky

23. září 2023

Po třech kolech hokejové extraligy zůstává už jen jediný tým, který stále nezískal ani bod. Jde o brněnskou Kometu. V zatím posledním utkání prohrála na domácím ledě s Litvínovem 2:3. Útočník Brna Kristián Pospíšil Radiožurnálu Sport potvrdil, že jeho tým musí v dalších zápasech na ledě působit ještě víc zodpovědně.

I po třetím utkání v sezoně museli hokejisté Komety Brno poslouchat to, jak výhru slaví fanoušci soupeře. Ti domácí po prohře 2:3 s Litvínovem stadion rychle opouštěli. Frustrace nepanuje nejen u příznivců tradičního klubu, ale i u hráčů.

Čtěte také

„Každému hráči a trenérovi záleží na úspěchu Komety a všichni chceme vyhrávat. Věřím, že tým je na ledě i mimo něj zodpovědný a dává tomu maximum. Při třetím inkasovaném gólu jsem chyboval při přihrávce, což by se nemělo stávat. Do dalšího zápasu musíme přidat ještě víc zodpovědnosti a tým má rozhodně kvalitu na to, aby vyhrával zápasy,“ říká útočník Brna Kristián Pospíšil.

Brňany může těšit alespoň to, že od dvou předchozích duelů, které prohráli shodně 0:4, tentokrát vstřelili dva góly.

„Sice je začátek sezony, ale víme v jaké situaci se Kometa nachází. Od Brna se hned od startu očekávají jiné výsledky. Každý hokejista v podobné situaci byl a ví, že to není jednoduché. Možná nám jejich současný stav trochu pomohl,“ říká autor vítězného gólu Litvínova Jindřich Abdul.  

Brněnští hokejisté budou mít možnost si zapsat první body v extraligové sezoně v neděli na ledě Mladé Boleslavi.

autoři: David Nekvinda , rej
Spustit audio

Související

Sledujte nás