Tři oběti si vyžádala tragická dopravní nehoda u Černožic na Královéhradecku

31. květen 2020 18:26

K velmi vážné dopravní nehodě byli vysláni v neděli dopoledne profesionální hasiči ze stanice Jaroměř. Na silnici č. 33 na úseku mezi Černožicemi a Jaroměří došlo ke střetu dvou osobních vozidel, z nichž jedno začalo po nárazu hořet. 

Čtěte také

Na místě spolupracovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně letecké záchranné služby. Nehoda si bohužel vyžádala celkem tři oběti, jedna nezletilá osoba byla zraněna a transportována do zdravotnického zařízení.

Jaroměřská jednotka zlikvidovala požár jednoho zasaženého vozidla, zajistila místo události a pomáhala zdravotnickým záchranářům s poskytováním první pomoci.

Hasiči byli na místě po celou dobu vyšetřování, kdy byli nápomocni policistům. Následně pomohla jednotka s naložením havarovaných vozidel na odtah a spolu se silničáři se postarala o úklid vozovky.

Tragická dopravní nehoda u Černožic na Královéhradecku si vyžádala tři oběti

Protože se nehoda stala v úseku, kde prochází v těsné blízkosti komunikace i železnice, projížděly na žádost velitele zásahu vlaky v místě se sníženou rychlostí. Komunikace č. 33 byla po celou dobu uzavřena, provoz byl obnoven po 15. hodině.

autor: baj | zdroj: HZS Královéhradeckého kraje
Spustit audio

Související