Cestujete po kraji? Podívejte se, kde vás čekají komplikace na silnicích

22. leden 2018 15:10

Pro všechny, kteří se tento týden chystají cestovat autem nebo vlakem, jsme připravili přehled o situaci v dopravě ve Zlínském kraji. Pravidelně vás informujeme o silničních uzavírkách a omezeních nebo výlukách na železnici

Mimo provoz tak bude do pátku 26. ledna semafor naproti obchodnímu centru na třídě 3. května ve Zlíně Malenovicích. Upozornil na to server Dopravní info.

Tři omezení v dopravě čekají řidiče na Vsetínsku. Maximální povolená rychlost je snížena kvůli opravě nadjezdu na ulici Mostecká ve Vsetíně. Omezení rychlosti a jednosměrný provoz jsou v části obce Prostřední Bečva - Bácov. Silničáři tam staví nový most.

Naopak bez omezení rychlosti projedete na silnici druhé třídy číslo 481 z Velkých Karlovic směrem na Soláň. Na zúžený úsek cesty tam upozorňuje přechodné dopravní značení.

Na Uherskohradišťsku čekejte dopravní omezení v obci Zlechov, kde je kvůli rekonstrukci zúžena vozovka. Úsek je označen dopravními značkami.

Omezení rychlosti a přechodné dopravní značení jsou v Sulimově na Kroměřížsku, kde silničáři opravují asi 600 metrů dlouhý úsek cesty. Pozor dávejte také na silnici druhé třídy číslo 437 mezi Chvalčovem a Tesákem. Tam platí dopravní omezení na dvou úsecích. Ty jsou označeny dopravními značkami.

A ještě informace pro ty, kteří se chystají tento týden cestovat vlakem. Podle webových stránek Českých drah není na železnicích ve Zlínském kraji žádná výluka provozu plánována.

autor: Libor Netopil

Související