Chcete se podívat do brněnské budovy Českého rozhlasu nebo si v ní dokonce pronajmout kancelář? Na této stránce najdete praktické informace a kontakty.

Pronájem kancelářských prostor

Máte zájem o pronájem kancelářských prostor v nově zrekonstruované budově Českého rozhlasu v centru Brna? V takovém případě kontaktujte vedoucího provozu rozhlasového studia Martina Kozlovského (e-mail: martin.kozlovsky@rozhlas.cz).

Pronájem studií

Chcete si ve studiích brněnského rozhlasu pořídit nahrávku ve špičkové kvalitě s našimi mistry zvuku? Napište vedoucímu provozu rozhlasového studia Martinovi Kozlovskému (e-mail: martin.kozlovsky@rozhlas.cz).

Klub přátel Českého rozhlasu Brno

Jste našimi věrnými posluchači a fanoušky? Přidejte se do našeho klubu přátel! Členům mimo jiné ve vysílání pogratulujeme k jejich narozeninám a svátkům. Formulář ke stažení:

Obecná pravidla soutěží ve vysílání

Pravidla pro účast v soutěžích pořádaných Českým rozhlasem Brno najdete tady.

Archivní zvukové nahrávky

Máte-li zájem o využití nahrávek z archivu Československého, později Českého rozhlasu Brno, podrobné informace najdete zde.

Exkurze

Zajímá vás, jak to vypadá v budově Českého rozhlasu Brno, kterou navrhl architekt Ernst Wiesner? V rámci prohlídky se seznámíte s rozhlasovou historií, prohlédnete si vysílací techniku, podíváte se na rozhlasový světlík, luxferový strop a navštívíte také původní bankovní trezor.

Upozornění: Prohlídka je bezplatná, ale není bezbariérová.

Kapacita jedné prohlídky je maximálně 20 osob. Při větším počtu návštěvníků budete rozděleni do dvou skupin. Maximální kapacita exkurze je 40 osob (větší počet osob není možný provést s ohledem na provoz v budově). Prohlídka trvá přibližně jednu hodinu a lze se na ni registrovat pouze ve všední dny v nabízených časech.

Vyplňte nám prosím následující formulář:

Žádost o exkurzi v českém rozhlase Brno

Např. 27.4.2024

Odesláním souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.