Český rozhlas Brno vysílá 24 hodin denně analogově a digitálně.

Řada vysílačů na velmi krátkých vlnách tvoří regionální síť zabezpečující pokrytí území (nejen) Jihomoravského kraje programem regionálního vysílání Českého rozhlasu v Brně.

Frekvence na jižní Moravě:

  • 106,5 FM pro celý kraj
  • 93,1 FM pro Brno-město
  • 97,3 FM na Znojemsku
  • 93,6 FM na Hodonínsku

Český rozhlas Brno naladíte také prostřednictvím multiplexu ČRo DAB+ (na pozici 12D), v nabídce vybraných kabelových televizí a u operátorů poskytujících programy přes internetový protokol (IPTV). Stanice dále vysílá živě na internetu přes audioportál mujRozhlas a mobilní aplikaci.

Čtěte také

Od března 2020 je možné (ve spolupráci s operátorem Skylink) přijímat vysílání Českého rozhlasu Brno a dalších stanic Českého rozhlasu také satelitním příjmem na platformě DVB-S2.

Kromě DAB+ a internetu je tak pro posluchače k dispozici další systém, ve kterém jsou nabízeny všechny stanice Českého rozhlasu. Další informace o distribučních platformách najdete na webových stránkách Českého rozhlasu.

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.