V Liberci na Štědrý den do zoo, do botanické nebo na bruslení

22. prosinec 2017

Pokud nevíte, kam na sváteční dny vyrazit s rodinou či s dětmi, máme pro vás několik tipů.

V liberecké zoologické zahradě je na Štědrý den otevřeno od devíti do čtrnácti hodin. Vstupné je dobrovolné a vyzvednout si tam můžete i Betlémské světlo. Na Štědrý den zve na návštěvu i Botanická zahrada v Liberci, otevřeno je do šestnácti hodin.

O Štědrém dnu je na hradě Valdštejn v Českém ráji připravený koncert. Zahraje soubor I Dilettanti, za vstupné zaplatíte 60 korun, děti se mohou zaposlouchat zdarma. Za návštěvu stojí i betlémy v Kryštofově údolí.

Netradiční program připravila na neděli Home Credit Arena. Od jedné hodiny do tří si tam budeme moci zdarma zabruslit. Brusle ale budeme potřebovat vlastní, půjčovna bude ve sváteční den zavřená.

Severočeské muzeum otevře hned na první svátek vánoční, tedy 25. prosince. Otevřeno bude i na druhý svátek vánoční, stejně jako v galerii Lázně, kam je tento den vstupné zdarma.

Galerie i muzeum mají otevřeno i na Silvestra. Muzeum Českého ráje v Turnově otevře na druhý svátek vánoční. Stejně je na tom centrum IQ Landia. IQ park připravil na Vánoce doprovodné programy, na Štědrý den také otevře od 10 hodin do čtyř odpoledne všechny expozice.

autor: jch
Spustit audio