Liberecké divadlo opět ovládl muzikál Filmový Fanda

17. říjen 2011

Muzikál Filmový Fanda z produkce jablonecké základní umělecké školy se v neděli večer představil v libereckém divadle. Představení plné lásky, humoru a svárů mezi Jabloneckými a Libereckými baví publikum už rok.

Ústřední chytlavá melodie muzikálu Filmový Fanda a velký potlesk publika. Tak vypadal závěr nedělního představení populárního původního muzikálu jablonecké základní umělecké školy.

Muzikál Filmový fanda

Filmový Fanda si totiž srdce umí získat. V tomhle muzikálu totiž nechybí to, co má správné představení mít - láska, humor, veselé melodie i momenty k zamyšlení. A o čem vlastně celý muzikál je, to přibližuje jeden z hlavních protagonistů, Filip Řehoř.

Muzikál Filmový fanda

„Muzikál Filmový fanda se věnuje problematice mezi Libercem a Jabloncem. Děj nám přibližuje příběh Františka, kterého ještě jako malého chlapce zapomenou rodiče v jabloneckém kině Radnice a on, poté co vyjde z kina, shlíží svět optikou shlédnutých filmů během dospívání v kině.“ shrnuje děj muzikálu Řehoř.

Muzikál je tak populární, že jeho autoři dokonce pokřtili DVD a v následujících týdnech vydají také studiové CD s hity z muzikálu. Na Filmovém Fandovi natáčela redaktorka Šárka Škapiková.

autor: sas
Spustit audio