Fotografujte s Toulkami českou minulostí

21. únor 2011

Český rozhlas vyhlašuje velkou fotosoutěž na novém webu oblíbeného rozhlasového pořadu.

Posílejte nám své fotografie významných míst, krajiny, architektury, uměleckých a dalších děl a předmětů, o kterých vyprávějí pořady oblíbeného rozhlasového seriálu Toulky českou minulostí. Můžete vyhrát videokameru a CD Toulek českou minulostí ve formátu MP3 podle vlastního výběru. Zdařilé fotografie i se jménem autora vystavíme ve fotogaleriích k jednotlivým dílům na novém webu toulky.rozhlas.cz.

Fotografujte to, co zůstalo z minulosti zachované i to, jak historická místa i artefakty poznamenala dnešní doba. Ke svým fotografiím uveďte popisky, určete místo, kde byly pořízeny a samozřejmě připojte i své jméno. Důležité je také uvést e-mailovou adresu nebo telefonní číslo, abychom vás mohli kontaktovat v případě, že vyhrajete některou z cen.

Fotografie zasílejte do 2. května 2011. Naše porota vyhodnotí nejlepší autory do 10. května a bude vítěze soutěže hned informovat. Podrobné informace a formulář pro nahrávání fotografií najdete na internetové adrese toulky.rozhlas.cz. Fotografie můžete poslat také e‑mailem na adresu fotosoutez@rozhlas.cz.

„Na novém webu Toulky českou minulostí si můžete přečíst všechny díly rozhlasového seriálu, který se vysílá od roku 1995. Novější díly si můžete na internetu také poslechnout. Scénáře rozhlasových Toulek českou minulostí postupně doplňujeme řadou obrazového materiálu. K jednotlivým dílům budeme připojovat i fotogalerie, které budou tvořit vítězné, ale i další zdařilé fotografie posluchačů,“ říká ředitel Internetu Českého rozhlasu Alexandr Pícha.

Pořad Toulky českou minulostí vysílá Český rozhlas Dvojka každý týden v neděli v 8:05. V reprízách je vysílá ČRo Leonardo, ČRo Brno a další regionální stanice Českého rozhlasu.


Pro více informací kontaktujte: Jana Kubáňová, PR a marketing manažer, tel. 221 552 802, mob.: 774 422 910.

Spustit audio
autor: Oddělení komunikace