Začínají další Prázdniny u babičky! Poslechněte si zpívání z Hradčovic, Svitávky i Šardic

11. červenec 2022

Prázdniny u babičky – ať už na vsi, ve městě, v Čechách nebo na Moravě. Odkudkoliv se můžete zapojit do naší prázdninové soutěže. Stačí zavolat a zazpívat do éteru!

Soutěžte s dětmi každý týden o knížky a rodinné vstupenky do VIDA! science centra, ZOO Brno nebo Hvězdárny a planetária Brno.

Jak se zapojit do soutěže?

Zavolejte během letních prázdnin do studia Českého rozhlasu Brno (tel. číslo 726 46 5200) kolem 12:10 a zazpívejte písničku dle vlastního výběru. Do pořadu Morava krásná zem ve všední den nebo Blahopřání s písničkou o víkendu. Podrobná pravidla soutěže najdete tady.

Pokud vaši známí, sousedé, kamarádi, přátelé a příbuzní nestihnou dítě zpívat přímo ve vysílání, písničku ještě reprízujeme ve večerní části pořadu zhruba v 18:45. Případně si pořad můžete poslechnout z celodenních záznamů na našem webu v sekci Audioarchiv.

Od pondělka následujícího týdne pak budou všechny děti z jednoho týdne mezi sebou soutěžit o přízeň posluchačů. Zpěváček s největším počtem hlasů vyhraje zmíněnou rodinnou vstupenku.

Hlasovat můžete do pondělí 18. července do 10 hodin.

Spustit audio

Nejnovější zprávy

Více o tématu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.