Výletní snídaně na nás čekala v pátečním Jak to vidí

10. srpen 2012

Zvyšuje se počet zahraničních návštěvníků, kteří jezdí za krásami naší země. Co je nejvíce zajímá? Historie či tradiční česká kuchyně? Dozvěděli jsme se v pořadu, kterým nás provázeli Pavel Kudrna a Jiří Kokmotos.

Vydali jsme se společně do reprezentačních prostor Orbis Media Center (Vinohradská 46, Praha 2), kde sídlí Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism.
Nejen, že zde můžete dobře posnídat, ale také setkat se zajímavými lidmi v letním cestovatelském pořadu Jak to vidí.
S moderátorem Pavlem Kudrnou, týmem Výletů a jeho hosty procestujete všechny regiony naší země a získáte zajímavé tipy na prázdninové cesty.

E-mail pořadu je vylety@rozhlas.cz.
Výletům se věnuje také samostatná webová stránka ČRo Dvojky.

Pozn.:
Tyto Výletní snídaně nebudeme nechávat přepisovat.
Audiozáznamy najdete v iRádiu do hodiny po odvysílání. Zázam hledejte pod označením Jak to vidí (Cestovatelské).
Děkujeme za pochopení.

autoři: pku , Jiří Kokmotos
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.