Víkendové tipy: ochutnávka vín, Velikonoce v Moravském Krumlově nebo v brněnské zoo

28. březen 2024

Máme pro vás nabídku tipů na výlety i akce, tak vyrazte za zábavou v Jihomoravském kraji!

57. ročník Velikonoční ochutnávky vín

  • 31. března

Zveme vás na Velikonoční ochutnávku vín. Koná se v neděli od 10 hodin v kulturním domě v Rybníkách na Znojemsku. Zahraje cimbálová muzika Brněnský čárový orchestr.

Velikonoce v Zoo Brno

  • 29. března – 1. dubna

Brněnská zoologická zahrada na celý velikonoční víkend připravila bohatý program. Nebudou v něm chybět kreativní workshopy pro děti, hledání kraslic, malování na obličej, stříhání ovcí. V pondělí proběhne oblíbené hledání velikonočních vajíček, které je spojené s odměnou pro každého úspěšného pátrače. Otevřeno v Zoo Brno mají od 9 do 17 hodin.

Velikonoce na zámku v Moravském Krumlově

  • 30. března

V sobotu se na zámku v Moravském Krumlově budou slavit svátky jara. Na nádvoří si příchozí budou moci uplést žílu, děti se mohou těšit na pohádku Princezna na hrášku a také si užijí bludiště, kolotoč a lukostřelbu. Součástí akce je také průvod hrkačů, kteří vyrazí ze zámku v 10 hodin a projdou centrem města.

Výstava Cesty v Galerii Josefa Jambora

  • do 14. dubna, Tišnov

V Galerii Josefa Jambora v Tišnově se koná výstava „Cesty – Jan Horáček, Jaroslav Pulicar“. Představuje výběr z momentních fotografií brněnského fotografa Jaroslava Pulicara a pražského kameramana a fotografa Jana Horáčka. Výstava potrvá do 14. dubna.

20. ročník Výstavy vín v Uhřicích u Kyjova

  • 31. března

Přijďte v neděli na jubilejní 20. ročník výstavy vín. Koná se v sále Kulturního domu v Uhřicích. Výstava bude zahájena v 10 hodin. Připravená je volná ochutnávka nejen ohodnocených vín, ale i prezentace vín vinařských společností. K dobré náladě přispěje Neoveská cimbálová muzika.

Spustit audio