Velká cena v centru Brna. Podívejte se na besedu s osobnostmi motosportu

31. červenec 2020

Grand Prix České republiky bude letos bohužel bez diváků, ale když nemůže fanoušek na Masarykův okruh, dorazí Masarykův okruh k fanouškovi.

Přijďte ve čtvrtek 6. srpna na besedu s osobnostmi motocyklového sportu do brněnského kina Scala. Vstup na akci je zdarma.

Na pódiu se představí čtveřice atraktivních hostů: dlouholetý závodník MotoGP Karel Abraham, motocyklová legenda Československa Peter Baláž, ředitelka Automotodromu Brno Ivana Ulmanová a Martin Straka, okruhový hlasatel, fotograf a televizní komentátor motoristických závodů.

Vzhledem k omezené kapacitě kina Scala je nutná registrace předem. Registrujte se prosím prostřednictvím tohoto formuláře. Hodinovou besedou vás provede moderátor Českého rozhlasu Brno Borek Kapitančik.

Doprovodný program

Těšit se můžete i na doprovodný program na Moravském náměstí. Čeká vás distanční autogramiáda Karla Abrahama, výstava současných a historických závodních strojů a moderovaný program Českého rozhlasu Brno.

Akce se uskuteční v souladu s aktuálně platnými hygienickými opatřeními v souvislosti s bojem proti šíření nemoci covid-19. Pro účast na besedě v kině Scala je nutná rouška.

autor: Jiří Kokmotos

Související

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.