Vánoční koncert Standy Hložka nejen pro seniory

10. prosinec 2020

Každoročně v předvánočním čase pořádáme vánoční koncert ve vybraném domově pro seniory. Letos to bohužel není možné. Chceme vás ale potěšit, takže se koncert uskuteční! Stačí si v neděli 13. prosince před 16. hodinou v počítači, tabletu nebo na mobilu kliknout na odkaz https://youtu.be/JC3CxlNukts. Zde ho můžete vidět i v záznamu.

Díky technice vám můžeme i letos zpříjemnit adventní čas a nabízíme koncert Standy Hložka. 

Jeho koncert bude speciálně věnován seniorům zapojeným do projektu Ježíškova vnoučata, zpříjemnit předvánoční čas může ale i vám. Uskuteční se totiž prostřednictvím videopřenosu. Stačí si jen někde tam u vás nachystat pohodlné místo k sezení případně k tanci.

Už v neděli 13. prosince se tedy od 16:00 do 17:00 hodin můžete těšit na „Vánoční koncert Standy Hložka“ přenášený živě i obrazem na Youtube kanálu přímo z budovy Českého rozhlasu Zlín. Koncertem bude provázet herec a moderátor Českého rozhlasu Zlín Pavel Vacek.

Buďte u toho s námi! Stačí v neděli před 16. hodinou v počítači, tabletu nebo na mobilu kliknout na odkaz https://youtu.be/JC3CxlNukts. Zde bude koncert k vidění i v průběhu celých vánočních svátků v záznamu.

Prosíme také rodinné příslušníky, aby svým blízkým pomohli koncert pustit.

Budeme se těšit nejen na obyvatele všech domovů pro seniory a jiných sociálních zařízení, ale třeba i na vás! A společně tak zaplníme tu největší koncertní síň v kraji. Přejeme všem našim milým posluchačům krásný zážitek.

Nápad je od paní Libušky

K nápadu uspořádat tento koncert nás inspirovala paní Libuška z Domova pro seniory Starý mlýn v Prasklicích. Ta totiž prostřednictvím projektu Ježíškova vnoučata napsala Ježíškovi právě o setkání se Standou Hložkem, se kterým by chtěla posedět, popovídat si a třeba i zazpívat.

Ježíškovi napsala: „Jsem milovnicí televizních pořadů, romantických filmů, herců a zpěváků z dob mého mládí a mým celoživotním přáním je setkání s českou pěveckou celebritou showbyznysu Stanislavem Hložkem. Kdyby za námi přijel do Domova, poseděl, popovídal si, tak pevně věřím, že by udělal radost více spolubydlícím a zážitek by to byl pro všechny nezapomenutelný. Vím, že je mé přání velké, a to především v této nelehké době, ale za splnění bych byla velmi vděčná.“

Jakmile to situace dovolí, určitě jejich setkání proběhne. Už nyní bychom ale chtěli dát malý dárek nejen paní Libušce, ale všem Standovým fanouškům a fanynkám.

autor: Český rozhlas Zlín

Související