Sváteční program: Koledy od vás, Bajaja, Česká mše vánoční i koncert cimbálové muziky Soláň

Sváteční program Českého rozhlasu Zlín.

24.12.

Dobrý Štědrý den, Moravo s Petrem Uhříkem - Vánoce v kraji, jak je zachytili naši redaktoři. S Petrem Uhříkem si rozbalte své dárky pro uši a užijte si nejkrásnější svátky v roce ve společnosti ČRo Zlín.

13:00

Bajaja

Rozhlasovou pohádku na motivy Boženy Němcové napsal František Pavlíček. Hudba Luboš Fišer. Účinkují: Luděk Munzar, František Smolík, Jaroslav Marvan, Josef Beyvl, Jiřina Petrovická, Nina Jiránková a další

14:00 Ježíškova vnoučata aneb Jak nadělují Andrea Kratinová, Jarka Vykoupilová a Borek Kapitančik s písničkami Jožky Šmukaře.

18:02 Jan Jakub Ryba: Česká mše vánoční z brněnského Červeného kostela v provedení Akademického pěveckého sdružení MORAVAN, Brněnského smíšeného sboru, Brněnského komorního orchestru se sólistyHelenou Hozovou, Lenkou Čermákovou, Vladimírem Richterem a Alešem Procházkou. Dirigent Ondřej Múčka.

25.12.

Dobré Božíhodové ráno, Moravo s Petrem Uhříkem - Vánoce v kraji, jak je zachytili naši redaktoři. S Petrem Uhříkem si rozbalte své dárky pro uši a užijte si nejkrásnější svátky v roce ve společnosti ČRo Zlín.

Rendez-vous na Boží hod - Pavel Vacek k Vám rád i dnes přijde na návštěvu.

16:04 Čas radosti, veselosti... aneb Vánoce u nás i v Evropě. Záznam vánočního koncertu Cimbálové muziky Soláň a jejích hostů z 9.12.2018 v Kulturním domě Zašová.

26.12.

Dobré ráno, Štěpáne - Vánoce v kraji, jak je zachytili naši redaktoři. S Petrem Uhříkem si rozbalte své dárky pro uši a užijte si nejkrásnější svátky v roce ve společnosti ČRo Zlín.

11:04 Zpěvák Petr Bende přinese i svoji kytaru a určitě zazní nejeden vánoční hit. Povídat si budeme o atmosféře Vánoc v jeho rodině, o muzikantské vášni a zážitcích z koncertů i jedinečných setkání s fanoušky. Půjdou i jeho synové v hudebních šlépějích? Co chystá na rok příští a dává si i tradiční předsevzetí?

Rendez-vous na Štěpána - Pavel Vacek k Vám rád dnes přijde na koledu

Koledy od vás: 

Po 24.12.

7:40 Nesem vám noviny – skupina 01

8:40 Štědrej večer nastal – skupina 02

Út 25.12.

7:40 Pásli ovce Valaši - 01

8:40 Byla cesta, byla ušlapaná - 02

15:45-50: Narodil se Kristus Pán - 02

Zpěváci ve skupině 01:

Denisa Čagánková

Zoja Černá

Veronika Vaňková

a Sebastian Surovík

pod skvělým vedením sbormistra Josefa Surovíka a za jeho doprovodu

Zpěváci ve skupině 02:

Gabriela Vojáčková

Martina Koňaříková

Zuzana Klusalová

a David Holý

pod skvělým vedením sbormistra Josefa Surovíka a za doprovodu pana sbormistra a Davida Holého

autor: Český rozhlas Zlín