Sobotní Noční linka: Rodina je nad všechny poklady - našli jste rodinné štěstí?

13. říjen 2018

Jaká je ta vaše rodina? Co pro vás znamená? Kdo ji tvoří? Je pro vás rodina bezpečným přístavem? Scházíte se, komunikujete spolu,pomáháte si a podporujete se? Máte štěstí na tolerantní, fungující rodinu a nebo vztahy ve vaší rodině nejsou zrovna ideální a mlidově řeno skřípou? 

Co vaši rodinu ještě víc upevnilo, stmelilo, spojilo? A nebo naopak rozdělilo? Umíte si společně sednout a probrat všechny radosti i starosti života?

Milující a chápající rodina je nad všechny poklady. To je to pravé rodinné štěstí. Na druhou stranu bohužel ne každý měl nebo má rodinu plnou pochopení, lásky a tolerance.

Je vaše rodina velká a jak mezi sebou vycházíte? Na vaše příběhy se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo mu zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na telefonní číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.