Sobotní Noční linka: Kdo a nebo co přineslo v poslední době opět radost do Vašeho života?

27. červenec 2019

Kdo váš život opět rozsvítil? Dal mu jiskru, radost? Díky komu nebo čemu jste si řekli, že má váš život opravdu smysl a že jste na světě rádi? Co vás dnes nebo v poslední době potěšilo? Třeba to byla jen drobnost, ale díky ní jste si zase řekli, jak je na tom světě krásně.

Lidé, ale i zážitky, které nás pohladí po duši a potěší naše srdce - to jsou drobné i větší radosti našeho každodenního života. Moderátora Karla Sladkého potěšila v tomto týdnu návštěva posluchačky z moravských Boskovic. Neváhala, sedla na vlak a několik hodin jela do Hradce Králové.

Bylo to moc milé odpoledne, setkání, které patří mezi ty, na které se jen tak nezapomíná. Určitě i vy jste prožili v minulých dnech něco milého a krásného, co vaše srdce naplnilo radostí.

Kdo má otevřené oči a srdce vnímá, že radosti se nám dějí každý den. Jaké se v posledních dnech objevily ve vašem životě? Můžete nám o tom dnes v noci vyprávět. Na vaše příběhy a vyprávění se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio