Ředitel zlínského divadla Petr Michálek a jeho žena Kateřina nechávají nahlédnout do svého života. Slibují, že Válka Roseových nebude!

17. leden 2022

Kateřina a Petr, herečka a ředitel. Ona chodí spát pozdě, on brzy vstává. Jsou manželé, vzali se v kanceláři jen se svědky. Mají dvě děti. On neumí zpívat, ani hrát. Nyní spolu stojí na jevišti zlínského divadla v představení Válka Roseových nebude!.

Čtěte také

Na scéně Dílny Městského divadla Zlín mělo na konci roku 2021 premiéru představení Válka Roseových nebude!, které diváka nechává nahlédnout do rodinného života ředitele Městského divadla ve Zlíně Petra Michálka a jeho ženy, herečky Kateřiny Liďákové.  

Diváky baví scénkami, které zná ze svého života snad každý, kdo někdy žil v partnerském vztahu. Je o dochvilnosti, používání krajových slov nebo výčitkách kvůli zdánlivě nevýznamným událostem - je prostě o střetu ženského a mužského světa.

Manžele - herečku Kateřinu Liďákovou a ředitele Městského divadla ve Zlíně Petra Michálka zpovídala ve vysílání Českého rozhlasu Zlín moderátorka Andrea Kratinová. Nabízíme záznam tohoto rozhovoru plného smíchu a vlídného humoru.

Představení Válka Roseových nebude! má na programu Městské divadlo ve Zlíně. Jste srdečně zváni.

autoři: Andrea Kratinová , Růžena Vorlová
Spustit audio

Související