Připálený pudink u dna je běžný problém, který můžete jednou provždy vyřešit

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Směs lehce zahříváme nad párou a neustále šleháme do zhoustnutí konzistence řídkého pudinku

Vaříte pudink a běžně se vám připaluje u dna? Vymažte hrnec nejdříve máslem a uvidíte, že se to už nestane a pudink bude krásně voňavý.

Aby byl váš koláč z litého těsta krásně nadýchaný, přidejte do připraveného těsta ještě deci vlažné vody.

Přesolenou polévku zachráníte rozšlehaným vajíčkem. Nalijte ho do vařící polévky a po chvíli seberte z povrchu, nebo polévku přeceďte.

Vaříte maso a to nechce změknout? Zkuste při varu přidat trochu piva. 

autor: Iva Hüttnerová
Spustit audio